Szív Társ Medál- Heart Companion Pendant

Heart Companion Pendant

Szív Társ Medál (olyan, aki kísérőként veled van)

Star Face Medál - Csillag oldal
Star Face Medál – Csillag oldal
Star Face Medál - Föld oldal
Star Face Medál – Föld oldal

Fogadj be nagyobb szeretetet és együttérzést a fejlett technológia  

segítségével, hogy a szíveddel élhess

Alakítsd át az életed a szakrális geometria energiájával

 

 A Szív Társ viselése összehangol a Forrással és önmagad isteni természetével, miközben leföldel a Földanyához/ba. Ez a kétoldalú, kézzel megformált medál az energetikai technológia számos irányzatának segítségével került megtervezésre – több mint 30 évnyi kutatás eredményeként. A Szakrális Geometria kamrájában aktiváljuk a földünkön, hogy a legpozitívabb és legegészségesebb energiákkal táltosíthassa meg az életedet

  • Növeld a Fókuszt és Manifesztálást
  • Támogasd az Intuíciót és Kreativitást
  • Csökkentsd a stresszt
  • Legyen több örömöd az Életedben és Kapcsolataidban
  • Érezd magad Energetikusabbnak és legyél még inkább a Középpontodban
  • Élj nagyobb Szándékkal
  • Javíts az Alvásodon
  • Mélyítsd el a Megértést
  • Fokozd fel a Meditációt, a Spirituális Gyakorlatot és Tartsd meg a Tudatosságnak ezt a szintjét

Viseld a medált, éjszaka pedig tartsd az ágyad közelében. Lassan tölti és összehangolja a testet az univerzális energiákkal. Ugyanúgy, mint más ékszer, a külseje tartósabb lesz, ha nem zuhanyozol vele vagy nem kened össze olajjal, az energiában viszont egyik sem okoz kárt. Ne tartsd 100 F (kb. 35 C) foknál melegebb helyen. Az enyhe belső zörej a medálban normálisnak minősül.

A Medál Aktiválása: Fogd a kezedbe a Szív Társat, s engedd, hogy elméd elcsendesedjen, követve a szívedet és a Felsőbb Énedet. Maradj meg ebben a merengő tapasztalásban 5-30 percen keresztül, miközben elmélyíted kapcsolódásod az Istenivel, ennek az eszköznek a segítségével. Ez folyamatos energetikai összeköttetést teremt, mely szupersztrádaként szolgál a magasabb szintű élethez. Észrevehetsz energia érzetet, szeretetet és nyitottságot, ahogyan megtapasztalod a multidimenziós perspektívát. Kerülj tudatába a jól-lét, béke, tisztánlátás és intuíció nagyobb érzékelésének. Vedd észre az emberekkel való kapcsolataidat és a bekövetkező kedvező s értékes eseményeket. Fogalmazz meg olyan szándékot minden nap, mely a mindenki javát szolgáló legmagasabb szándékot támogatja. Napközben, tedd a kezed többször a medálra, hogy kapcsolódj, összehangolódj s frissíts az energiádon.

A Medál két oldala más-más energiát aktivál és képvisel.

A Star Face (Csillag Oldal) a test felé fordított állapotban: aktív, külső és emelkedett mentális megtapasztalást hoz létre.

Az Earth Face (Föld Oldal) a test felé fordítva: természetében befogadóbb, földelőbb és szívközpontúbb. Ennek az oldalának a viselését tartjuk kellemesebbnek. A szív- és lélekközpontú létről bemutatták, hogy ez a legfontosabb kulcsok egyike, ami a magasabb ébertudatúsághoz, jó egészséghez és manifesztáláshoz vezet.

A Medál az energia egy természetes áramlatát hozza létre kitűnően, ami hozzásegít a magasabb szándékaidhoz fűződő összeköttetésed megtartásához. A következő lépés a tiéd, hogy az általad választott életet beteljesítsd. Tartsd a szándékot, hogy ezt a nyíltszívű energiát befogadd, új döntések és a teljesebb élet érdekében.

Írd le a szándékaidat. Használj olyan nyelvezetet, mintha már megtörténtek volna (Lásd magad benne az életvidám, szerető kapcsolatban, mintsem az akarás állapotába helyezkedj). Olvasd el a szándékaidat / céljaidat a medált érintve. Vizualizáld az energiát és érezd, ahogy mozgásba lendül a változás megteremtése érdekében. Az energia érzése, valamint a hozzá kapcsolódó pozitív érzelem igen fontos. Kérj segítséget. Hívd az angyalokat, a vezetőket, az Univerzumot/Istent megtáltosításod-kiteljesítettséged folyamatában. Ez a szabad akarat bolygója, s annak érdekében, hogy kapjunk, kérnünk kell azt, amire vágyunk.

A Szív Társ koherens mezőt hoz létre, hogy környezetünk hatásain felülkerekedjen (elektromágneses szennyezettség, mérgek, félelmek, negatív érzelmek és ítélkezések), melyek stresszt okoznak a testben. A félelem és elkülönülés miatti félelem energiájára való reakciók blokkolják a szeretetet és a magasabb kapcsolódást. Amikor kihívásokat tapasztalsz, kapcsolódj a Szív Társhoz pozitív eredmények érdekében, s tanulj ítélkezés nélkül. Összeköttetésben állsz a Forrással, a tapasztalásaid pedig emelkedettebb tanulást kínálnak. Figyeld, hogy az észleléseid miként hatnak rád, s válaszd a fejlődést.

A Szív Társ viselése támogat a következő lépések megtételében, s úgy érezheted, hogy nem kötődsz az olyan helyzetekhez, melyek korábban irritáltak. A Szív Társ segít, hogy könnyedebben és éberebben képes légy elengedni a régi málhát (karmát), hogy ne ismételgesd ugyanazokat a témákat. A multidimenziós valóságok mindennapokba való integrálása a megoldás minden nehézségre. A betegség elzáródott energia, a Forrásról való lekapcsolódás. E technológia megnyitja az ajtót.

A Medál hozzáadott energiájával hatalmadban áll átalakítani és elfogadni a nagyobb tisztánlátást, intuíciót, vezettetést és egészséget. Folyamodj ehhez a támogatáshoz. Érezd ahogy az energia mozog benned. Értsd meg, hogy valami nagyobbhoz kapcsolódsz, ami megtisztítja a lélek beteljesüléséhez vezető utadat. Szeretve vagy, s ezt érzed is a szívedben. Csendesen hallgasd és hangolódj össze a felsőbb éneddel. Figyelj nyitott szívvel, majd cselekedj integritással. A tetteid az új történetet fogják kifejezni.

Fontos megérteni, hogy ámbár lehet a szándékod valami fizikai állapot vagy kapcsolat javítása, e cél elérésének gátjai többféle szinten is átívelhetnek — érzelmi, mentális, pszichológiai stb. Ez egy folyamat, s maga az élet is erről szól. Ám a Medál támogatásodra lehet az energiával és tudatossággal, hogy gyorsabban felderíthesd és kioldhasd ezt a blokkolt energiát. Elkötelezetten haladj, mindazon át, ami a fejlődés érdekében szükséges, akkor is, ha kényelmetlen. A Szív Társ a test különböző részei fölé helyezhető, az energiaminták megváltoztatása és általános megkönnyebbülés érdekében. A medál használható a csakrák megnyitásához és az energia elmozdításához.

Marianne Williamson ezt írja a Visszatérés a Szeretethez-ben: „Az emberek néha azt gondolják, hogy Isten segítségül hívása azt jelenti, hogy meghívunk egy erőt az életünkbe, ami mindent rózsaszínűvé változtat. Az igazság az, hogy azt jelenti, meghívunk mindent az életünkbe, ami a növekedésre fog bennünket kényszeríteni—a növekedés pedig zűrös lehet. Az élet célja, hogy a tökéletességbe nőjünk bele. Amint Istent hívjuk, minden, ami dühítő lehet, máris felénk tart. Miért? Mert a hely, ahol dühbe gurulunk szeretet helyett, az előttünk álló fal. Bármilyen helyzet, ami a gombjainkat nyomogatja, olyan, ahol még nem rendelkezünk a feltétel nélküli szeretet képességével.”

Technológiánk kézben való tartása után, a kutatások szerint jelentős javulás mutatható ki az emberi biomezőben, a szervrendszer működésében, a csakrák kiegyenlítésében, valamint megnövekedett energiaáramlás és egyéb egészségügyi előnyök mutatkoznak meg.

„Egy nagy áradás Kolorádóban hatalmas károkat okozott az otthonunkban és a földünkben. A Szív Társ medáljainkkal, csak ámultunk, hogy meg tudtunk maradni a középpontunkban, hálában, és a pozitív tettekre tudtunk fókuszálni pillanatról pillanatra. Ez az eszköz óriási különbséget jelentett.” – Gregory és Gail Hoag

„Amint a Szív Társat felvettem, éreztem a testemben keringő energiát. Olyan volt, mintha ismét „vonalban lettem volna”. Mintha valamit felkapcsoltak volna. Mély hálát éreztem ezért az újrakapcsolódásért, amire, úgy éreztem, életöltők óta vártam. A mámor és béke érzése volt ez, amit még sosem éreztem korábban. A mindenhez való kapcsolódás. Igazán látom, hogy a Szív Társ szó szerint meg tudja változtatni a világot – mindig úgy, hogy egyszerre egy embert, és örökké hálás vagyok ezért.” – Donna

„Élvezem a Szív Társamat. Nyugodtabbnak, simábbnak érzem magam, és észrevettem az álmaimmal kapcsolatban is egy érdekességet: tudatosabbak, és úgy tűnik, hogy alvás közben problémákat orvosolok.” – Jan

„Mindennap viselem a medálomat. Az élet bámulatos! Három hete ennek, és az emberek és események, amik az életembe lépnek … WOW!” – Michelle.

BOLT ITT:
                 

 További infók a Stagate oldalon : ITT               

 

Fordította: Barczi Bernadett 

Szerkesztette: Ferenczi Lászlóné-Judit 

 

 

Megosztási lehetőségek