EMF – Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő technika I.Fázis ismertetése

Idézet Peggy Phoenix Dubro, Az elegáns felemelkedés című könyvének 181. o. ról

Az I. Fázis szándéka a fej és a szív kiegyenlítése, kiegyensúlyozása. Az, aki túl sokat gondolkodik anélkül, hogy képes lenne érezni, nincs egyensúlyban. Fordítva is igaz: az, aki legfőképp az érzelmeivel reagál, gondolkodás és bölcsesség nélkül, szintén nincs egyensúlyban. A hagyományos gondolkodás eddig gyakran a mentális adottságokat értékelte nagyra, sokkal inkább, mint a személyiség érzelmi vonatkozásait. Most kezdjük el megérteni, hogy az érzelem fontos része az intelligencia átfogóbb, szélesebb körű definíciójának. Az I. Fázis hangolása hozzásegít, hogy egyensúly jöjjön létre az elme és a szív intelligenciája között. Ezen az egyensúlyon keresztül fejezhetjük ki a spirituális intelligencia kiterjedtebb szintjeit. Kívánatos, hogy az életünk döntéseit ebből a jobban integrált Önvaló perspektívájából hozzuk meg.”

Következzen egy rövid bevezető animáció a Háló képi megjelenítésével, és Peggy szavaival: 

I.Fázis – Bölcsesség és érzelmek

Ez a fázis feszütséget old és megalapozza a szabadság és jóérzés új mintáját. Az elme és a szív energetikai egyensúlyának megtapasztalása.

Az érzelmek és a bölcsesség harmonizálása során, szívünk és elménk között beállítjuk az energetikai, vagyis alap-egyensúlyt a meditatív, szavakba kódolt energiák és a lézer pontosságú finom ThaiChi szerű mozdulatok segítségével, melyet a kezelő a folyamat során végez a hangolások beállításával. Ezen az egyensúlyon keresztül kifejezhetjük a spirituális intelligencia kiterjedtebb szintjeit, valamint koherensebben nyilvánulhatunk meg az életünkben. Peggy Phoenix Dubro, a módszer létrehozójának szavaival élve: “gondolkodj a szíveddel és érezz az elméddel”

Különleges finom hangolás beállítását hozzuk létre, mely támogat minket, hogy többet fejezzünk ki abból a Végtelen Lényből/Teljességünkből/Örökkévaló lényegünkből akik vagyunk.

Az EMF Fázisok egymásra épülő behangolási modulokat tartalmaznak, melyeknek első négy része létrehozza az alapokat ,- I-IV. Fázis- mely kompatibilis energetikai kapcsolódást tesz lehetővé a többdimenziós energetikai lény , – akik vagyunk az idők végtelenjében – és jelenlegi tudatos létezésünk között.

Milyen fantasztikus lehetőség , örökkévaló lényünk fényét lehorgonyozni ide ebbe a valóságba , ahol jelenleg tudatosan tapasztalunk embertársainkkal… és minden létezővel ezen a csodálatos a bolygón…

Szeretettel ajánlom az EMF fázisok megtapasztalását minden útkeresőnek, fejlődni vágyónak, segítő szolgálatban lévőnek, és mindenkinek aki a hívást érez arra , hogy nagyobb koherenciát tapasztaljon meg a jelenlegi életében…

Megosztási lehetőségek