A NAP HOLON Hathor planetáris meditáció Tom Kenyon-on keresztül 2021.01.21.

ANKH
2021.01.21.A Nap Holon Hathor üzenet Tom Kenyon
https://tomkenyon.com/the-solar-holon

ANKHA NAP HOLON
Hathor planetáris meditáció Tom Kenyon-on keresztül 2021.01.21.

Most adunk át információt a Nap Holonról, mivel kollektíven egy mélyreható és bizonytalan kimenetelű átmenetbe léptek a bolygó tudatsíkján.

Mint minden észlelés, a megszerzett tudás is relatív, s ahhoz a nézőponthoz kapcsolódik, ahonnan egy adott helyzetet szemlélnek.

Mi sem különbözünk ebben tőletek. Csupán arról van szó, hogy a helyzeteteket és a lehetőségeiteket a tudat más dimenzióiból látjuk.

Több különböző nézőponttal rendelkezünk a helyzetre vonatkozóan. A tőlünk telhető legtömörebbek leszünk, hogy elérhessünk a Hangmeditációhoz – ám úgy érezzük, hogy ezen nézőpontok a segítségetekre lehetnek.

Nos…kezdődjön hát a tánc, hiszen az univerzumban minden a fény, az energia és az anyag tánca.

Az általunk elért legmagasabb dimenziók – melyeket az Aethosnak hívunk – perspektívájából, nem létezik semmilyen konfliktus. Így ebből a nézőpontból, minden, ami a Földön kibontakozik a tapasztalásotokban, a fény és energia tünékeny megnyilatkozása, amelynek természete álomszerű. Nem szilárd vagy megfogható, hanem a Kozmikus Elme mágikus megnyilatkozása.

Ám, a dolgok “kissé rázóssá” válhatnak, ahogy a tudat leereszkedik e magasztos dimenzióból a szubatomi részecskék rezgésébe – a fény, energia, és anyag ütközéseibe, melyek Atomi Dervistáncként működve felelősek az érzékelhető világotokért. Valóban, a Földön testet öltve, s ebből a nézőpontból, az elme nyugalmát néha nehéz megtalálni.

A földi gyakorlatiasság síkját elérve, óriási Káoszcsomópontok kellős közepén vagytok éppen. Ezek közül egyesek hatással vannak a klímára, az óceánokra, az ökoszisztémára, a politikára, a társadalmi zavargásokra, valamint magára a civilizáció általatok ismert létezési módjára is. Ne csüggedjetek el a változásnak e lavinájától, mivel az valóságosan és igen határozottan, lehetőség a felgyorsult iramban való fejlődésre.

Azok, akik elutasítják a fejlődést, vissza fognak fejlődni. Ha meglovagoljátok a változás hullámait a spirituális fejlődésetek érdekében, az minden nézőpontból tekintve bölcs dolog.

E bolygószintű átmenet egyik nagy nehézsége az, hogy a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális vitalitásotok igen lemerülhet. Ez alatt a KA (finomenergia test) és a KHAT (fizikai test) vitalitását értjük. Az életerő elveszítése többszöresen és komplex módon hathat rátok.

Az Aethost kivéve – amely minden jelenséget álomként kezel -, minden nézőpontból további nehéz és erőpróbát jelentő időnek néztek elébe.

Mégis, ebben a nagy nyomásban gyémántokra lelhettek. Ezek nem a Földről származó gyémántok, hanem a saját tudatotok hozza őket világra, miközben a földi életetek bonyolultságaival foglalkoztok. Csupán arra van szükség a felgyorsult fejlődés zuhatagszerű folyamatának elindításához, hogy az életeteket a tudat egy kissé emelkedettebb helyéről éljétek meg.

Itt lehet segítségetekre a Nap Holon…hogy előnybe helyezzen benneteket a számos és meglehetősen összetett Káoszcsomóponttal való megbirkózás demoralizáló és kimerítő hatásaival szemben.

Sokféle dolgot kínálhatnánk ezekben az időkben, ám a Nap Holont választottuk, mivel az az éteri tűz egyik formája. Képes a tudatot egyidőben megtisztítani és átalakítani. A saját fejlődésetek felgyorsításának egy igen hatékony eszköze.

Ezt a módszert adtuk át a Dendarai Templom papjainak és papnőinek az ősi Egyiptomban. Elmélyült, emelkedett tudatállapotot váltott ki bennük, ami által közvetlenül tudtak velünk kommunikálni. Valamint lehetővé tette számukra, hogy revitalizálják magukat a tudatemelés érdekében.

A meditáció egy dob, valamint három vokalizáció interakciójából áll, melyek hangkódokat közvetítenek.

A Nap Holonnal háromféle módon lehet dolgozni, ezeket szeretnénk elmagyarázni.

Első Forma (Mozgó)

Ezt tanítottuk meg a dendarai beavatottaknak, ami alapján aztán a meditációval dolgoztak. Ez a mód csak akkor használható, amennyiben jó az egyensúlyérzéketek.

Állj vállszélességű terpeszben, és irányítsd a figyelmedet a napfonatközpontba. Képzeld el, hogy e területen egy, a naphoz hasonlatos fénygömb található, a nap belsejében pedig egy szikrázóan fehér ankh. Az ankh megvéd, mivel egy igen magas spirituális dimenzió energetikai jele. Ezen kívül a KA és a KHAT testbe is erős életerősítő energiákat juttat. Engedd, hogy minden egyes dobverés ezt az éteri tűzgolyót érje a napfonatközpontodban. Engedd, hogy a Nap Holon megremegjen minden egyes dobveréstől, s hagyd, hogy a tested a ritmusra mozduljon, a test saját veleszületett bölcsességével összhangban. Amennyiben úgy érzed, engedd, hogy hangot adj ki a mozdulatokkal együtt.

Második Forma (Ülő)

Egy másik változat szerint ülj úgy, hogy a lábad legyen kontaktusban a padlóval vagy a földdel. Minden más ugyanúgy működik a meditációban, mint az első változatban. Érzékeld a szikrázó fehér ankhot a napfonatközpontod közepében. Engedd, hogy minden egyes dobverés a tűzgolyót érje (vagyis a Nap Holont). Engedd, hogy a Holon megremegjen minden egyes ritmikus dobverés hatására, és hagyd, hogy a tested  spontán mozduljon, saját veleszületett bölcsességével összhangban.

Ahogy az Első Formánál is – amennyiben érzed a hívást – adj ki hangot, ami rezonál az érzéseddel és a mozgásoddal.

Harmadik Forma (Nyugvó)

A harmadik változat csendes nyugalmi állapotban, ülve vagy fekve végezhető. A másik két módszerhez hasonlóan, ennél is a napfonatközpontra fókuszálsz. Érzékeld a szikrázó fehér ankhot a tűzgolyó közepében. Engedd, hogy minden egyes dobverés a tűzgolyót érje (vagyis a nap Holont). Hadd remegjen meg a Holon minden egyes ritmikus dobverés hatására. Ennél a formánál – tudatosan – ne adj ki hangot vagy ne mozogj. Ám ha spontán bármi hang vagy mozdulat előjön, engedd azt.

Összefoglaló

A fent leírt elsődleges módszer a Nap Holon általi megerősödést és tisztítást teszi lehetővé. A Holon összes használatának ez az alapja, mi pedig azt javasoljuk, hogy gyakran dolgozzatok vele. Most pedig a Nap Holon egy érdekes alkalmazására fordítjuk a figyelmünket.

Pszicho-navigáció

Sokan fognak érdeklődni a Nap Holonnak a világűrben és más tudat-dimenziókban a pszicho-navigálásra való használata iránt.

Egy módszert kívánunk kifejteni, mivel ez az alapja minden más, a Nap Holonnal történő pszicho-navigációnak. Ennek célja, hogy közvetlenül vonjatok a nap – amely a saját naprendszeretek központi csillaga – által kibocsátott életerősítő energiákat önmagatokba.

A nap Holon egyfajta éteri forma, melyet nem köt az idő és tér olyan módon, ahogy a fizikai testeteket. A Nap Holon képes önmaga azonnali áthelyezésére egy másik dimenzióba vagy az űr egy másik helyére.

Az életerősítő Nap energiák elnyeréséhez, egyszerűen tedd a következőket: miután néhány percig már a hangmeditációt végzed, győződj meg róla, hogy tisztán érzékeled a Nap Holont a napfonatközpontodban. Bizonyosodj meg arról is, hogy az ankh az energiát sugározza. Ha nem érzékeled a fény és/vagy energia kisugárzást az ankhból, dolgozz addig a Holonnal, amíg érzékelni nem kezded.

Ezt követően, képzeld el, hogy az űrben lebegsz, a nappal szemben. A KA testedben leszel, tehát nem éghetsz meg. A nap folyamatosan energiát bocsát ki a napszeleken keresztül – amire Nap sugárként is utalnak, s ami az erőteljes energiák áramlata – ebből fogsz te is meríteni.

A Nap Holon illeszkedik a Nap saját finomtestének energiájához (vagyis a nap KA-jához). A Nap Holonod igen erőteljes energiákat fog magához venni, a KA tested pedig spontán lecsökkenti a nap energiák frekvenciáját annak érdekében, hogy a fizikai tested (KHAT) hasznosítani tudja azokat.

Hogy mihez kezdtek ezekkel a felfokozott energiákkal, a ti felelősségetek. Mi erősen javasoljuk, hogy életigenlő módokon használjátok őket. A kozmoszban minden élet kölcsönös összekapcsoltságban létezik, s ahogy magasabb energia minőségeket értek el, fel fogjátok fedezni a nagyobb felelősség képességének szükségességét a részetekről.

A haladó pszichonauták közöttetek más csillagrendszereket és más tudatdimenziókat is fel tudnak fedezni. Érezzétek mindig az ankhot, amikor más tudatdimenziókban és csillagrendszerekben jártok. Ezt fontos pontként hozzuk fel, mert az ankh megóv, ha netán véletlenül olyan helyekre kerülnétek, melyek nem az érdekeiteket szolgálják. Más szavakkal, nem mindegyik csillagrendszer vagy tudatdimenzió jóindulatú. Némelyik gonosznak mondható, s ha naívan olyan csillagrendszerbe vagy dimenzióba botlanátok, ahol nem ajánlatos a jelenlétetek, az ankh meg fog védeni.

Sok minden mást is tudnánk még mondani a Nap Holonról és a benne rejlő lehetőségekről, de akkor ez az üzenet sokkal hosszabb lenne. Mindaz a tudás, ami a Nap Holon teljes használatához kívánatos, bele van kódolva a szikrázó fehér ankhba. Meditáljatok a spirituális tudás magasabb dimenzióiba vezető kulcson, s mindazt, ami szükséges, feltárja előttetek.

Kívánjuk, hogy a Nap Holon, valamint a napszelek és a nap sugár rendkívüli misztériuma emelje a tudatosságotokat!

Kívánjuk, hogy találjatok sok gyémántot a Földön töltött időtök során. S amikor eljön az időtök, kívánjuk, hogy legyetek képesek hitelesen így szólni: “érdemes volt élni”.

Találtassék a szívetek a tollpihénél is könnyebbnek, ahogy minden bú, harag, félelem és szomorúság feloldódik a Gyémánt Fények transzformáló kegyelmében.

A Hathorok

2021.január 21.

Tom gondolatai és megfigyelései

A Nap Holon hangmeditáció 11 perc 13 másodperc hosszú, a hozzá vezető link pedig e rész végén található.

Ne hallgasd a hangmeditációt éberséget igénylő helyzetekben, például autóvezetés vagy gépkezelés közben.

Sztereó fej- vagy fülhallgató használatával jobb hanghatás tapasztalható, vagy jó minőségű, egymástól távol elhelyezett sztereó hangszóróval is teljes sztereó térhatás érhető el.

Úgy gondolom, hogy a Hathorok instrukciói a Nap Holonra vonatkozóan igen világosak, így nem látom szükségét, hogy tovább magyarázzam. Ám, néhány megfigyelésemet megosztanék az ankhot illetően.

A módszer egyik szignifikáns kulcsa az ankhban nyugszik, amit a Hathorok számos alkalommal megemlítettek. A Nap Holonban lévő központi elhelyezkedése is annak fontosságát jelzi. Valóban, a saját tapasztalatomból mondhatom, hogy a Hathorok által javasolt módon való meditálás az ankh-al a spirituális tudás óriási bőségszaruját képes megnyitni.

Az ankh nagyon fontos szimbólumként szolgált az ősi Egyiptomban. Gyakran ábrázolták úgy, hogy energiasugarakat közvetített többféle módon is, például erővonalak, vagy számos kisebb ankh sugarak formájában. A finomenergiák ilyen kisugárzásait gyakran egy isten, istennő vagy más alak irányította egy emberi lény vagy más istenség felé. Az ankh ábrázolása, ahogy misztikus erőt közvetít, úgy tűnik, hogy fontos társadalmi tisztet betöltő egyénekre, pl. a fáraókra és más személyiségekre korlátozták. Ám az Egyiptomból származó ezoterikus tudás többféle, az ankhot használó meditációt is tartalmazott. A kopt keresztények elsődleges szimbólumukként vették fel az ankhot, amely egybeolvasztotta az egyiptomi misztériumiskolák ezoterikus tudását a kereszténységgel.

Az ankh három részből tevődik össze:

  • a keresztből, ami az anyagot képviseli,
  • a Shen hurokból, ami a spirituális tartományt képviseli,
  • és a Sken csomóból, ami a spirituális természetünket köti össze az anyaggal (pl. a testünkkel). A Shen csomó a légzésünket képviseli. Amíg lélegzünk, a lelkünk a testünkhöz kötődik. A halál pillanatában azonban megszűnünk lélegezni, a lelkünk pedig elválik a testünktől. Szimbolikus értelemben, a Shen hurkon át libben át a szellemvilágba.

*Érdekes módon, egy hasonló, ám rövid távú folyamat megy végbe mély meditációs állapotban. A jógában ezt kumbhakának nevezik, vagy a légzés spontán visszatartásának, ami olyankor történik, amikor az elme igen finom észlelési tartományokba kerül (pl. Samadhi). A neuropszichológia kutatói, akik a meditációt tanulmányozzák, beszámoltak róla, hogy a mély meditációba merült egyének légzése rendkívül felszínessé válik, vagy akár meg is szűnik. A légzés visszatartása közben, az adott személy átcsusszan a közismert Shen hurkon és szabaddá válik, hogy a saját tudatának spirituális dimenzióit felderíthesse. Amikor a test több oxigént kíván, az egyén spontán levegőt vesz. Csak megjegyzésképpen, valami hasonló történhet a Hathor hangmeditációk közben is.

Az ankh-al meditálók körében úgy gondolják, hogy az a magasabb dimenziós energiákat közvetíti, valamint a spirituális tudás tartományait megnyitó kulcs. Úgy gondolom én is, hogy ez így van, ezzel az enigmatikus szimbólummal való saját tapasztalataim alapján.

A Hathorok javaslatai alapján történő meditációt követően, úgy találtam, hogy valóban megnyitott egy rendkívüli interdimenziós portált, amely hozzáférhetővé tette mind az egyetemes, mind az egyéni ezoterikus tudást. A Hathorok azt javasolták, hogy a Multiverzum Hangmeditációval dolgozzak az ankh meditációkor. Ez valóban nagyon hasznosnak bizonyult ebben a törekvésemben.

Azoknak, akiket érdekel, megadom a Multiverzum Hangmeditáció linkjét, ami 11 perc 26 másodperc hosszú. Az eredeti Hathor üzenet linkje is megtalálható ugyanitt, ami a Multiverzumról tár fel információt.

Hozzáférés a Hangmeditációkhoz

Lent található a link a Hallgatás ( “Listening” ) részleghez.

A linkre kattintást követően, az oldal alján található a “Listening Agreement” (a hallgatás feltételei ), mely ha rákattintasz, továbbvisz a hangmeditációk, előadások, interjúk és workshop kivonatok nagy választékához. Ezek azonnal elérhetőek számodra, ingyenesen, személyes használatra.

Görgess lefelé a címekben, amíg megtalálod, amiről többet szeretnél tudni.

Hogy kényelmesebb legyen, mind a Nap Holon, mind a Multiverzum hangmeditációt a (jelenlegi) lista elejére helyeztük.

Kattints ide a Listening Section eléréséhez.

Ha ezt az üzenetet továbbítva kaptad meg és a link nem működik, menj a Listening section részhez a www.tomkenyon.com  oldalon.

A Multiverzum c. Hathor üzenet elolvasásához kattints ide.

Az üzenethez nem közvetlenül kapcsolódó információ

A Harmónia Ablaka: Mini-workshop

hangterápia a stressz negatív hatásainak csökkentéséhez

A mini-workshop a hangterápia használatára összpontosít a stressz negatív hatásainak csökkentéséhez. Laikusok számára is könnyen érthető módon mutatja be, hogy az agy/elme/test rendszere miként működik, hogy vagy növelje, vagy csökkentse a stresszre adott válaszunkat. Tartalmaz négy (4) igen hatékony stresszcsökkentő zenei kompozíciót is, melyek bizonyított hatásúak.

Valójában, csupán az, ha ilyen fajta zenét hallgatunk 20 percen keresztül, napi egyszer vagy kétszer, drámaian le tudja csökkenteni a stressz negatív hatásait, valamint növelni a jól-lét érzetét bennünk.

A lenti pszichoakusztikus kompozíciók az idegrendszer harmonizálásához készültek, az alfa és/vagy théta agyhullám aktivitás fokozásához, melyek klinikailag elismertek a stresszcsökkentő hatásukat illetően.

A zene és a hangterápia, valamint a pszichoakusztika és neuropszichológia területén végzett kísérletek világosan megmutatták, hogy a zene bizonyos fajtái mélyen gyógyító és stresszcsökkentő hatással bírnak.

(Megjegyzés: Azon olvasók, akiket érdekel a tudomány e kijelentések mögött, ellátogathatnak az Akusztikus Agykutatás (Acoustic Brain Research) részhez a weboldalon (www.tomkenyon.com) vagy idekattinthatnak click here.)

Ahogy a világ a jelenlegi pandémia kihívásaival küzd továbbra is, az egyéni stressz szint aggasztó iramban fokozódik, a társadalmi kapcsolatokra és a társadalom egészére vonatkozó negatív kihatásokkal. Ezért döntöttem úgy, hogy négy igen hatékony stresszcsökkentő kompozíciót teszek elérhetővé egy mini-workshop formájában. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző hangkreációkkal dolgozz, saját ütemben, a stressz szint csökkentése érdekében.

Hasonlóan a weboldalon található többi mini-workshophoz, ezt is kedvezményes áron kínáljuk, valamint lehetséges ingyenes hozzáférést is kérni, amennyiben pénzügyi nehézségekkel küzdesz.

További részletes leíráshoz a kurzus anyagáról, kattints ide click here.

©2021 Tom Kenyon Minden Jog Fenntartva www.tomkenyon.com

Ezen üzenet megosztható bármilyen médián keresztül, azzal a feltétellel, hogy semmilyen módon nem változtatják meg, nem kérnek érte pénzt, megnevezik a szerzőt, és a teljes copyright szöveget is leközlik.@ 2021. Tom Kenyon Minden  jog fenntartva www.tomkenyon.com   
Fordította: Barczi Bernadett  iboldir@gmail.com
A fordítás Ferenczi Lászlóné-Judit, Palkó Orsi, Stickler Gábor támogatásával jött létre.
A Jegyzetet szerkesztette : Ferenczi Lászlóné-Judit
Facebook:
Interdimenzio Ferenczi Lászlóné Judit oldala


letölthető dokumentum: KLIKK IDE
Megosztási lehetőségek