HATHOROK-Hálaének a Földhöz -2019.03.20.

A Hathorok Bolygószintű Meditációja
Tom Kenyon-on keresztül

Hálaének a Földhöz -2019.03.20.

Kattints a lejátszásra és a fenti képnél a video elindul- Interdimenzio

Ahogy a Föld egy példátlanul gyors átalakulás kapuján halad át, ez az ének energetikai felajánlásként szolgál Gaia és minden érző lény számára. Felajánlás ez a számtalan, a Földet támogató nem fizikai lénynek is, valamint mindazoknak, akik azt a felfelé haladó utat igyekeznek élni, amely együtt érző megértéssel ölel körbe mindent, ami él.

E nagymértékű bolygószintű bizonytalanság és aggodalom idején nemcsak az emberek szenvednek, hanem az összes lény, a testi és nem testi, a látható és a nem látható.

Ez az ének a spirituális tanítóink ajándéka, akiket kollektíven az Aethos-oknak nevezünk, és akik a valóságunk 10.-ik – 12.-ik dimenzióiban lakoznak.

Egy módja ez a felemelkedés útjával való összekapcsolódásnak önmagadban, valamint a szív nyelvén való kommunikációnak a Földdel és minden rajta és benne lakozó lénnyel – együtt érző megértés és hála az életnek nevezett végtelen misztériumért, amiben mindnyájan osztozunk.

Az Aethos-ok nézőpontjából, a biológiai létetek csupán egy kifejeződése a nagyobb Életeteknek. Segítség lehet ez nektek, akik az emelkedettség felé vezető utat élitek, hogy felismerjétek: a tudatosság és fény számos dimenziójában vagytok jelen egyidejűleg. Ennek megértése nagyban enyhít bármilyen szenvedésen, amit keresztülmentek, miközben a Föld a már folyamatban lévő bolygószintű változásokon halad keresztül.

A Hálaének a Földhöz két céllal jött létre. Az első egyfajta vigasznyújtás, ahogy a létnek abba a harmónikus terébe léptek, amelyben az ének megszületett. A második pedig, hogy ezt a vigaszt más élő lényeknek is továbbadhassátok, távolról.

Bármikor, amikor őszinte, szívbéli hálát kommunikáltok egy másik élő lény felé, vagy akár egy bolygó-tudatosság felé, mint amilyen a Föld, az hatással van magának a létezésnek a szövetére a mindent felölelő szeretet áldása és ereje által. Ez túllép és túllát a minden dolgok közötti különbségeken. Ez a fajta szeretet megmagyarázhatatlan, s nem hat rá mások tetszése vagy nemtetszése, ehelyett megbocsát és az élet új, magasabb kifejeződéseit teremti, még akár az élet látszólagos felbomlása közepette is.

Amikor a mindent felölelő szeretetből fakadó tetteket hajtotok végre a világban, egyúttal minden élőt felemeltek. Ez az ének egyszerűen ennek az egyik eszköze.

Az ének alkalmazásához, csak hozzátok be a méltányolás vagy hála érzetét, a hangkódok hallgatása közben. Ezután ezt a hála érzetet irányítsátok a szívetekből kifelé a világba, úgy ahogyan azt számotokra a legtermészetesebb elképzelni. Vannak, akik látják és/vagy érzik ezeket az érzéseket, amint a mindent felölelő szeretet kiáramlik minden irányba a szívükből. Vannak, akik képzeletben láthatják önmagukat, ahogy az űrben lebegve küldik ezeket az érzéseket Gaiának s mindazoknak, akik rajta vagy benne élnek.
Amennyiben azt választjátok, hogy rendszeresen foglalkoztok az énekkel, észre fogjátok venni, hogy az megmagyarázhatatlan vigaszt nyújt, s elkezditek majd érzékelni, ahogyan ez a vigasz rajtatok keresztül a többiekhez is elér.

A Hathorok
2019. március 20.

Tom gondolatai és megjegyzései

Úgy gondolom, hogy az üzenet szépsége az egyszerűségében rejlik, és kétségkívül időszerű is.
Ha ismeretlen számodra, miként tudsz koherens érzelmi állapotot – mint a méltányolás vagy hála – létrehozni magadban, azt javaslom, olvasd el az általam írt rövid írást ebben a témában. Az ilyen koherens érzelmek alapvetőek ahhoz, hogy a hangmeditáció a rendeltetésének megfelelően fejtse ki hatását. Az írást megtalálod a honlap Articles (Írások) részében (www.tomkenyon.com), ahol a címeken lefelé görgetve meglátod az Appreciation and Gratitude: A Basic Primer (Méltányolás és Hála: Alap ábécéskönyv)-et, vagy akár ide is kattinthatsz hozzá.

Magyar nyelven: ITT

Kattints ide a Hálaének a Földhöz meghallgatásához vagy letöltéséhez.

Nem Teljesen Idekapcsolódó, Közvetett Információk

A 2019-es Tanítási Menetrendem

Az elmúlt néhány évben lassan de biztosan csökkentettem az általam tartott workshopok számát és hosszát. Ezévben csupán kettőt fogok felkínálni – egy egynaposat New York-ban és egy kétnapos intenzívet Seattle-ben.
Ha szívesen megtapasztalnád közvetlenül is a munkámat, az élő hang mezőben, erősen javaslom, hogy fontold meg a a két workshop egyikén való részvételt. Bár nem mondhatom biztosra, hogy ez év után nem folytatom a nyilvános workshopon való tanítást, mégis erősen erre hajlok.

A New York-i workshop címe: The Thousand Petaled Lotus (Az Ezerszirmú Lótusz), a Seattle-i intenzívé pedig The Upper Rooms (A Felső Szobák). A honlap Calendar részében olvashatsz e két szeminárium részleteiről.

Új Hozzáadás a Hallgatós Részleghez

Egy új hangmeditációt adtam hozzá a honlap Hallgatós Részlegéhez. Healing Regrets (Megbánás/Szomorúság Meggyógyítása) a címe, s a 2017-ben felvett The Multiverse workshopból kiemelt előadásról és meditációról van szó. Egyedi módja ez a személyes szomorúsággal való munkának csakúgy mint az érzelmi, fizikai és/vagy szexuális bántalmazásból eredő szomorúsággal valónak.

A Listening részben találod meg a honlapon (www.tomkenyon.com). Miután egyetértettél a meghallgatás szabályaival, szabad hozzáférést kapsz a hangmeditációk, előadások és interjúk széles skálájához. A The Healing Regrets Sound Meditation a lista tetején található.

Perchance to Dream (Mintha Álmodnál): A Trillium Hang Meditáció

Épp most posztoltuk a Trillium Hang Meditáció kibővített változatát mp3 letöltős formában a Store-ban. Különösen hasznosnak találtuk ennek hallgatását elalvás előtt vagy/és nagyfokú stressz időszakában. Hasznos hang-szövetséges azok számára is, akik a pszicho-navigálást kívánják kipróbálni. Ezt a változatot Perchance to Dream –nek (Mintha Álmodnál) nevezzük, mert az elhalkuló szakaszok az álom ciklusát utánozzák.

Chakrasamvara és Vajrayogini Thangkája

Az egyik legutóbbi workhopunk során említettük, hogy a Judi és általam megrendelt kétoldalas színes thangka ábrázolás a két tibeti buddhista tantrikus oltalmazó istenségről a Tricycle Magazine idei tavaszi számában látható. A „hirdetés” egy módja annak, hogy a Szerzetesnő Projektre fedezetet generáljunk, amiről a „hirdetésben” említett cikkben is szó esik.
A teljes cikket a thangka fotóival megtalálod az Articles részben a honlapon (www.tomkenyon.com). A sorban ez az első cikk, a címe: The Thangka of Chakrasamvara and Vajrayogini.

©2019 Tom Kenyon Minden Jog Fenntartva. Az üzenet megosztható másokkal, azzal a feltétellel, hogy semmilyen formában nem esik rajta változtatás, nem kérsz érte pénzt, a szerzőt megnevezed, valamint belefoglalod ezt a copyright figyelmeztetést. Az engedély nem foglalja magába a hangmeditációt, amely sem nem posztolható, sem nem megosztható a szerző írásos hozzájárulása nélkül.

Fordította: Barczi Bernadett iboldir@gmail.com
Szerkesztette: Interdimenzio – Ferenczi Lászlóné-Judit  ferenczi.jutka@gmail.com
Megosztási lehetőségek