HATHOROK- MULTIVERZUM

Hathorok Planetáris Üzenete Tom Kenyon közvetítésében
Multiverzum hangmeditáció

Ennek a meditációnak két célja is van:

1) hogy elmélyítse és bővítse a tapasztalataid körét egy korábban átadott hangmeditációval kapcsolatban, amit Tértudatosságnak neveztünk (ezt itt olvashatod magyarul);

2) hogy adjunk neked egy hang-eszközt a Multiverzum felfedezéséhez. Ebbe beletartozik a te univerzumod mellett még számtalan más univerzum is, amik a tudatosság párhuzamos dimenzióiban léteznek.

A mi nézőpontunkból, a ti univerzumotok lényegében a holografikus fény összetett megjelenése, aminek forrása maga a tiszta tudatosság. Innen nézve, önmagad és a világod megtapasztalása alapvetően anyagtalan és álomszerű jelenések sorozata, amit a legtöbb érző lény hibásan az egyetlen végleges valóságnak vél.

A Multiverzum hangmeditáció az előző hangmeditáció (Tértudatosság) visszhangja. A meditá- cióval a lentiekben leírt módon végzett munka lehetővé teszi, hogy felfedezd a létezés kiterjedt állapotait és betekintést enged a te saját veleszületett tudatosságod természetébe, ahogyan az a tudatosság számtalan dimenziójában egyidejűleg létezik.

Ez a képesség, hogy tudatában vagy magadnak amint számtalan dimenzióban létezel egy időben, jelenlegi megtestesülésedet beleértve és azon túlmenően egyszerre, ez egy nagyon hasznos tudástőke lesz számodra ahogy világod belemerül egy felgyorsult változásba és fokozódik az egyre erősebb Káoszcsomók megjelenése is.

A hangmeditáció

Ez az alap meditáció 11:26 perc hosszú.

A hangtál első ütésekor hívd elő a hála vagy nagyrabecsülés érzését. Nem számít honnan ered neked ez az érzés amennyiben ez valóban a hála vagy nagyrabecsülés érzése. A hálának vagy nagyrabecsülésnek ez a tudatos, magas rezgésű érzése (coherent emotion) olyan mint egy horgony ami garantálja, hogy belépsz a Multiverzum magasabb szintjeire. Ne (!) haladj tovább a meditációval, amíg nem vagy teljes mértékben ezen tudatos, magas rezgésű érzések (pl. hála vagy nagyrabecsülés) egyikében. (Megj: Amennyiben nem tudod, hogyan kerülj ezen tudatos, magas rezgésű érzések állapotába, találsz egy linket lejjebb, a Tom Megjegyzései részben. Ez a rövid cikk sokat segíthet neked a feladat megoldásában.)

Amikor már a hála vagy nagyrabecsülés érzésében vagy, képzeld el és érezd, hogy egy nagy nyitott tér vesz körül. Fontos, hogy érzékeld az elképzelt teret, a térérzetet, ne csak gondolj rá, vagy ne csak vizualizáld, mert ez nem fogja a tér érzékelt érzését előhozni. A térnek a kinesztetikus érzékelt érzése az, ami teljes mértékben aktiválja ennek a meditációnak a lehetőségeit. (Fordító megjegyzése: A kinesztetikus érzékelés saját testünk térbeli helyzetéről, testrészeink pozíciójáról tájékoztat minket az izmainkban és ízületeinkben levő érzékelő szervek segítségével.)

Amikor már benne vagy a tudatos, magas rezgésű érzésben, mint a hála vagy nagyrabecsülés, és a tágas nyitott tér kinesztetikus érzékelt érzése is megvan, akkor hagyd, hogy a tágasság érzékelt érzése kiterjedjen és magában foglalja az egész univerzumot és minden más megszámlálhatatlan univerzumot is a hatalmas és végtelen Multiverzumban. Bármilyen módon elképzelheted ezt a kiterjedést ami számodra természetes. (ford.megj.: A multiverzum egy speciális és összetett elmélet, amely azt feltételezi, hogy a mi univerzumunk mellett számos más univerzum is létezik, s ezek együtt tartalmazzák mindazt, ami létezik és ami létezhet.)

Engedd, hogy teljesen belelazulj a hála vagy nagyrabecsülés tudatos, magas rezgésű érzésébe amint elméd a Multiverzumban tartózkodik. Hagyd, hogy lényed befogadja mind azt az áldást és energiát, amit nagy mértékben felemelkedett és megvilágosodott lények fognak feléd nyújtani amikor egy rendkívül tiszta, magas rezgésű (pl. hála vagy nagyrabecsülés) állapotban tudatosan lépsz be a Multiverzumba.

Meghosszabbíthatod a gyakorlatot, ha kedved van hozzá, egyszerűen ismételd meg a meditáció hanganyagát annyiszor ahányszor szeretnéd. Sztereó fejhallgató, vagy fülhallgató (ear-buds) használata erősen javasolt, hogy a meditáció hanganyaga legyen az elsődleges hangforrás számodra. Ne gyakorold ezt a meditációt olyan helyzetben ami nagy odafigyelést igényel, mert figyelmedet befele kell fordítani ahhoz, hogy a meditáció hatékony és sikeres legyen. Nagy általánosságban, a Multiverzum pszciho-navigációja nem lehetséges, ha figyelmed megoszlik a külső és belső realitások érzékelésén.

A Hathorok
2018. április 3.

Tom Gondolatai és Megfigyelései

Úgy gondolom, hogy a Hathorok utasításai teljesen egyértelműek a hangmeditációval kapcsolatban. Nincs semmi hozzáfűznivalóm az ő utasításaikhoz.

Azok számára aki nincsenek még hozzászokva hogyan kerüljenek egy tudatos, magas rezgésű érzés állapotába, mint a hála vagy nagyrabecsülés, számukra írtam egy rövid cikket, ami körvonalazza az alapvető módszert ezen állapotok eléréséhez.

Ezt az egyszerű alapozó módszert megtalálod a www.tomkenyon.com weboldal Cikkek részlegében, ha kell görgess lejebb az oldalon amig megtalálod “Appreciation and Gratitude: A Basic Primer” (Megbecsülés és Hála: Alap Útmutató) cimet, vagy ide kattintva közvetlenül elérheted. (Ford. megj.: jelenleg csak angolul érhető el Tom oldalán.)

Bár az utolsó megjegyzésem nem a hangmeditációval kapcsolatos, mégis fontosnak és időszerűnek tartom ahhoz, hogy megosszam veletek.

Kérlek értsd meg, hogy nem könnyűszívvel írom ezt a bejelentést. Miután többször konzultáltam Hathor mentoraimmal, tisztává vált számomra, hogy ők ezt az eseményt a valaha összehívott legfontosabbnak tartják. Ennek több oka is van. Egyrészről az időzítés, ahogy az emberi sors kibontakozik mindannak közepén ami a 6. Tömeges Kihalási időszaknak tűnik. Másrészről, az a Hathorok érzése, hogy az információ és a módszer amit ezen az Intenzív-kurzuson tárnak elénk, az roppan mértékben hasznára lehet mindazoknak, akik azokon a nehéz átjárókon navigálnak amivel az emberiség most és az egészen közeli jövőben szembenéz.

Végül, ez az ismeretanyag lesz az rajtam keresztül átadott tanításaiknak a kiteljesedése. Ennek következménye, hogy ez lesz az utolsó Hathor esemény amit tartok. Más szóval, ha szeretnéd a hangkódjaikat és a közvetítést személyesen tapasztalni, ami a legerőteljesebb módja a befogadásuknak, akkor azt javaslom komolyan vedd fontolóra, hogy ott legyél Seattle-ben “The Art of Psycho-navigating Spatial Cognizance” eseményen, a 2018. május 12-13-i hétvégén.

Erről az eseményről további információt a weboldal Naptár részében találsz, vagy ide kattintva közvetlenül elérheted.

Azoknak akik nem tudnak személyesen részt venni a eseményen, mégis szeretnék megkapni ennek az összejövetelnek a potenciális energiáját, azt javaslom, hogy a május 12-13-i hétvégi programjukban szabadítsanak fel egy időszakot, amit a Multiverzum Hangmeditáció többszöri meghallgatásával töltenek. Ha lehetséges, csinálj magadnak egy mini-elvonulást ezen a hétvégén, amit azzal töltesz, hogy felfedezed a Multiverzumban rejlő felemelő lehetőségeket.

Ennek a munkának az áldása és java érjen el hozzád, szeretteidhez és minden érző lényhez át a létezés minden dimenzióján!

A Multiverzum Hangmeditáció

A lenti linkre kattintva elérsz a Hanganyagokat tartalmazó weboldalra. Miután elfogadtad a használati feltételeket, hozzáférésed lesz a szekcióban található hanganyagokhoz, hangmeditációkhoz, előadásokhoz és interjúkhoz. Mindez ingyen áll rendelkezésedre, de csak személyes használatra.

A Multiverzum hangmeditáció letöltéséhez vagy meghallgatásához kattints ide.

A fenti üzenethez közvetlenül nem kapcsolódód információk A legutóbbi Hathor műhelymunka felvétele már elérhető egy 6 db-os CD csomagban vagy MP3 formátumban (angolul) “Passage into the Infinite Mind” címen. Ez az esemény összefoglalta a Maat istennőhöz kapcsolódó ősi Egyiptomi misztériumi tanításokat, kiegészítve a neuropszichologia és genetika modern tudományos ismereteivel. Bőveben olvashatsz erről a kivételes felvételről a webshopban, ahol a hanganyagokat is megtalálod, vagy ide kattintva közvetlenül is elérheted.

Egy új MP3 és a hozzá kapcsolódó leírás is elérhető a webshopban, amit “The Numinous: Songs of Peace and Healing” címen találsz (Békét hozó és gyógyító dalok), vagy ide kattintva közvetlenül elérsz.

©2018 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
Fordító: ©Gurubi Andrea (gurubi.andrea (at) gmail.com)
Lektorálta: ©Temesi Bálint (temesi.office (at) gmail.com)

Ezt az üzenetet bármilyen médián másolhatod, eloszthatod, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.
Ez az engedély csak az írott anyagra vonatkozik.
A hanganyagok szerzői védelem alatt lévő szellemi termékek, amit nem lehet sem másolni, sem más weboldalon közzétenni.
Azonban másokat is ide irányíthatsz a weboldalra, hogy meghallgassák, letöltsék maguknak a hanganyagokat.

Letölthető pdf ITT  Multiverzum 

Letölthető pdf ITT Méltányolás Hála Útmutató 

Megosztási lehetőségek